Održana 21. redovna sjednica OO HDZ BiH Vitez

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez održao je 21. redovitu sjednicu koja je bila proširena i s vijećnicima HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Vitez.

 

Na sjednici je bilo riječi o aktualnom stanju kada je u pitanju općina Vitez, a između ostalog, posebno je naglašena činjenica kako je zalaganjem dužnosnika HDZ-a BiH JKP „Vitkom“ ishodovalo Rješenje Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenim poslova ŽSB za obavljanje poslova upravitelja stambenih zgrada. Načelnik općine Bošnjak- Matić kazao je kako će tijekom kolovoza biti raspisan i javni natječaj za odabir upravitelja zgrada, te će svi stanovnici moći izabrati upravitelja zgrade, a od ovoga puta će to moći biti i JKP „Vitkom“. Istaknuto je uvjerenje kako će se ova djelatnost podići na višu raznu, te kako će krajnji korisnici, vlasnici stanova, biti zadovoljniji uslugom i komunikacijom s upraviteljom kojega odaberu.

Također, bilo je riječi i o vodoopskrbi, posebno u kontekstu provedbe regionalnog projekta „Plava voda“, a na sjednici OO HDZ BiH Vitez jednoglasno je potvrđen stav OO HDZ BiH Vitez o odbijanju sudjelovanja općine Vitez u projektu „Plava voda“ prema ponuđenim uvjetima. 

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more