Mjesna zajednica Bila – ogranak Mali Mošunj – prvo naselje u Vitezu s LED javnom rasvjetom

Proteklog vikenda u Mjesnoj zajednici Bila, mjesni ogranak Mali Mošnju u općini Vitez okončani su radovi na postavljanju LED rasvjetnih tijela, čime je ovo naselje postalo prvo na području općine koje posjeduje LED rasvjetna tijela.

 

Ovaj projekt je financiran je sredstvima Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica F BiH u iznosu od 16 500 KM,  a implementacijom ove aktivnosti ne samo da su mještani dobili kvalitetnije osvjetljenje, nego će se dugoročno stvoriti značajne uštede kada je u pitanju održavanje rasvjetnih tijela, ali i financiranje javne rasvjete.

Radove je obišao i federalni zastupnik i predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović koji se u društvu predsjednika MZ Bila i općinskog vijećnika Stjepana Petrovića uvjerio u kvalitet radova.

„Ovo je samo jedan u nizu projekata u ovom dijelu Viteza koji je potreban s ciljem kvalitetnijeg života naših žitelja. Moram naglasiti kako smo ove godine kao mjesna zajednica osigurali od županijskih struktura 35 000 KM za rekonstrukciju središnjeg puta u Mošunju, novce smo uplatili u proračun Općine i očekujemo skoru realizaciju i ovoga projekta.„, kazao je ovim povodom Petrović.  

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more