Održana 7. redovita sjednica OO M HDZ BiH Vitez

U srijedu 6. rujna 2017. godine u uredu HDZ BiH Vitez u Hrvatskom domu održana je 7. redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez.

 

Na početku sjednice predsjednik OO M HDZ BiH Vitez Jakov Križanović se osvrnuo na prethodne događaje koji su obilježili mjesec kolovoz, a to su okupljanje mladih u Krčevinama i hodočašće u Jajcu gdje se okupio veliki broj mladih iz cijele Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Cilj ovih događanja bio je zbližiti mlade i ukazati na važnost zajedništva. Sudeći prema reakcijama okupljenih misija je ispunjena velikim odazivom i kvalitetnom organizacijom, a OO Mladeži HDZ BiH Vitez bio je jedan od najbrojnih u Jajcu. Ovim povodom OO M HDZ BiH Vitez izrazio je zadovoljstvo odazivom mladih na događanja u organizaciji Mladeži, te je s time u vezi razgovarano i o dodatnom otvaranju Mladeži u vidu organiziranja „Dana otvorenih vrata“.

Također, na sjednici je bilo riječi i organizaciji Sportskih igara Mladeži HDZ BiH ŽSB kojima će domaćin biti OO M HDZ BiH Vitez, a održat će se 23. rujna. Radi se o cjelodnevnoj aktivnosti, a na sportskim igrama sudionici će imat priliku natjecati se u raznim sportovima, o čemu će javnost biti informirana.

Članovi Općinskog odbora su dogovorili i organiziranje edukacije na temu javni nastupi, a koordinatorica aktivnosti je članica OO M HDZ BiH Vitez Dajana Maros, magistrica odnosa s javnošću.

Na kraju sjednice, u kontekstu početka nove školske godine razgovaralo se o pitanju obrazovanja, te je potvrđena važnost i neotuđivost obrazovanja na maternjem jeziku. OO M HDZ BiH Vitez tim povodom svim učenicima, a na poseban način onima koji pohađaju prve razrede čestita na upisu u školu i želi uspješnu novu školsku godinu.

OO M HDZ BiH Vitez

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more