Održan božićni prijam načelnika općine Vitez Bošnjak- Matića

U svečanoj dvorani Općine Vitez u srijedu, 20. prosinca održan je tradicionalni božićni prijam načelnika općine Vitez Tomislava Bošnjak- Matića.

Prijamu su nazočili brojni gosti, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti, gosti iz sfere gospodarstva, kulture, sporta i vjerskog života općine Vitez. Prijamu su nazočili ministrica obrane BiH i članica Predsjedništva HDZ BiH Marina Pendeš i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH i predsjednik OO HDZ BIH Vitez Boris Marjanović.

 U svome obraćanju nazočnima načelnik Vitez Bošnjak- Matić iskoristio je trenutak, konac 2017. godine, te ukratko kazao što je Općina uradila protekle godine. Izrazio je zadovoljstvo urađenim, te pripremljenim planovima za narednu godinu i pozvao okupljene na zajedništvo i sinergiju s ciljem osiguravanja boljih uvjeta života za stanovnike Viteza. Također, uputio je blagdanske čestitke svim pripadnicima katoličke vjere u povodu Božića, a svima zajedno sve najbolje u 2018. godini.

Nazočne je pozdravio i predsjedatelj OV Vitez Hidajte Sivro, koji se pridružio čestitkama i najboljim željama povodom nastupajućih blagdana.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su Viteški akordi, glazbeni sastav HKD „Napredak“ iz Viteza i glazbenik Ivan Pavlović. 

 

Share

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali r…

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali ruže povodom 8. ožujka

Članovi općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez i ove, kao i prethodnih godina povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka darivali su sugrađanke ružama.

Read more

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavč…

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15....

Read more

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čov…

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čović održao radni sastanak s OO HDZ BiH Vitez

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, te Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u srijedu, 14. veljače 2018. godine boravio je u radnom...

Read more