Održan božićni prijam načelnika općine Vitez Bošnjak- Matića

U svečanoj dvorani Općine Vitez u srijedu, 20. prosinca održan je tradicionalni božićni prijam načelnika općine Vitez Tomislava Bošnjak- Matića.

Prijamu su nazočili brojni gosti, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti, gosti iz sfere gospodarstva, kulture, sporta i vjerskog života općine Vitez. Prijamu su nazočili ministrica obrane BiH i članica Predsjedništva HDZ BiH Marina Pendeš i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH i predsjednik OO HDZ BIH Vitez Boris Marjanović.

 U svome obraćanju nazočnima načelnik Vitez Bošnjak- Matić iskoristio je trenutak, konac 2017. godine, te ukratko kazao što je Općina uradila protekle godine. Izrazio je zadovoljstvo urađenim, te pripremljenim planovima za narednu godinu i pozvao okupljene na zajedništvo i sinergiju s ciljem osiguravanja boljih uvjeta života za stanovnike Viteza. Također, uputio je blagdanske čestitke svim pripadnicima katoličke vjere u povodu Božića, a svima zajedno sve najbolje u 2018. godini.

Nazočne je pozdravio i predsjedatelj OV Vitez Hidajte Sivro, koji se pridružio čestitkama i najboljim željama povodom nastupajućih blagdana.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su Viteški akordi, glazbeni sastav HKD „Napredak“ iz Viteza i glazbenik Ivan Pavlović. 

 

Share

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Politič…

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Političke akademije HDZ-a BiH

U prekrasnom ambijentu hotela Sveti Križ na Čivou, od 01. do 03. lipnja održana je  ljetna škola za polaznike VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.  Osim redovitih predavanja tijekom cijele...

Read more

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina o…

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina od utemeljenja HDZ BiH

U ozračju blagdana svetoga Juraja, zaštitnika viteške župe 23. travnja 2018. godine proslavljena je i 28. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Vitezu.

Read more

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more