I ove godine nastavljena dobrotvorna akcija Mladeži HDZBiH Vitez „Božić za svakoga“

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez tijekom prosinca i siječnja uspješno je realizirao tradicionalnu dobrotvornu akciju „Božić za svakoga“.

 

Naime mladi Vitežani po peti puta uzastopno obišli su svoje sugrađane koji se nalaze u izuzetno složenom materijalom stanju, te ih darivali prehrambenim artiklima, higijenskim preparatima, bijelom tehnikom i odjećom.

Sve je započelo božićnim donatorskim druženjem u prostorijama HKD Napredak u Vitezu gdje su se članovima Mladeži pridružile kolegice i kolege iz OO HDZ BiH Vitez i Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača, među kojima su bili i ministrica obrane BiH Marina Pendeš, zastupnik u Parlamentu FBiH Boris Marjanović, zastupnik u Saboru ŽSB Ivan Sajević i načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak- Matić. Nazočne je pozdravio predsjednik OO M HDZ BIH Vitez Jakov Križanović, te u ime odbora kojim rukovodi uručio petnaest prigodnih zahvalnica za sve, kako je rekao, koji su na razne način dali potporu radu Mladeži u Vitezu i imali razumijevanja za projekte i ideje OO M HDZ BiH Vitez u proteklom razdoblju.

Tijekom posljednjeg tjedna adventa članovi OO M HDZ BiH su u svim naseljima Viteza izvršili podjelu paketa i obilazak obitelji i domaćinstava, te izrazili zadovoljstvo ovogodišnjom akcijom, a vrijedi kazati kako su tradicionalno obišli i nekoliko domaćinstava drugih vjeroispovijesti.

„Ukoliko smo skromnim znakom pažnje blagdane našim sugrađanima učinili barem na trenutak ugodnijim i lakšim našu misiju smo itekako ispunili. Veliko hvala svima koji su nam bili potpora u organiziranju akcije Božić za svakoga, koja je postala jedna od najprepoznatljivijih dobortvornih akcija u Vitezu, jer je organiziramo po peti puta, a ove godine smo obišli 60 domaćinstava u Vitezu i uz to darivali i uspješne učenike osnovnih škola“, rekao je tajnik OO M HDZ BiH Vitez Mario Brkan i najavio skoro organizaciju Dana otvorenih vrata Mladeži HDZ BiH u Vitezu. 

Share

U Večeriskoj obilježena obljetnica strad…

U Večeriskoj obilježena obljetnica stradanja Hrvata

U ponedjeljak, 09. srpnja 2018. godine, OO HDZ BiH Vitez je zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata općine Vitez položito cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Gornjoj Večeriskoj...

Read more

Kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije …

Kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a

Na listi HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a za Parlament BiH nalazi se ukupno 55 kandidata. ZDŽ i SBŽ daju 11 kandidata za ovu listu, PŽ, TŽ i Distrikt Brčko...

Read more

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Politič…

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Političke akademije HDZ-a BiH

U prekrasnom ambijentu hotela Sveti Križ na Čivou, od 01. do 03. lipnja održana je  ljetna škola za polaznike VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.  Osim redovitih predavanja tijekom cijele...

Read more