Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez održao 10. redovitu sjednicu

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez održao je 10. redovitu sjednicu, a prvu u 2018. godini.

 

Na početku sjednice u Općinski odbor kooptirani su Toni Križanović i Bojana Dimitrijević, a nakon toga članovi OO M HDZ BiH raspravljali su i o izvješću o radu Odbora za 2017. godinu. Izraženo je zadovoljstvo stanjem u organizaciji, a posebno je apostrfirana otvorenost Mladeži u Vitezu za sve nove članice i članove, te nove ideje i projekte.

Također, definiran je okvirni plan rada za 2018. godinu. Nazočni vijećnici informirali su OO M HDZ BiH Vitez o aktivnostima kada je u pitanju rad Općinskoga vijeća s posebnim naglaskom na aktivnosti u procesu donošenja Proračuna općine Vitez za 2018. godinu.

Kao najznačajnije aktivnosti koje uskoro slijede za OO M HDZ BiH Vitez, a otvorene su za sve zainteresirane su promocija knjige „Druga strana rata“ (Dom HKD Napredak Vitez, petak 2. veljače od 19.00), edukacija „Javni nastupi“ i „Dani otvorenih vrata“ o čemu će javnost biti detaljno i blagovremeno informirana. 

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more