Općinski odbor HDZ BiH Vitez definirao plan rada za 2018. godinu

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez održao je 24. redovitu sjednicu.

 

Članovi Općinskog odbora raspravljali su o Izvješću o radu OO HDZ BIH Vitez za 2017. godinu, te se složili kako su zacrtani planovi za prošlu godinu u visokom stupnju realizirani. Posebno je naglašena i činjenica kako je protekle godine u HDZ BiH u Vitezu učlanjeno 74 osobe, koje su sinoć jednoglasnom odlukom i potvrđene kao novi članovi. Također, nazočni su dali potporu i redovitom Izvješću o financijskom poslovanju Općinskog odbora, te usvojili i Plan rada OO HDZ BiH Vitez za 2018. godinu.

Na sjednici je bilo riječi o aktivnostima u Općini Vitez, a posebno su istaknute aktivnosti na usvajanju općinskog proračuna, te planova rada načelnika Općine i službi Općine Vitez.

Share

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali r…

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali ruže povodom 8. ožujka

Članovi općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez i ove, kao i prethodnih godina povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka darivali su sugrađanke ružama.

Read more

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavč…

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15....

Read more

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čov…

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čović održao radni sastanak s OO HDZ BiH Vitez

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, te Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u srijedu, 14. veljače 2018. godine boravio je u radnom...

Read more