Općinski odbor HDZ BiH Vitez definirao plan rada za 2018. godinu

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez održao je 24. redovitu sjednicu.

 

Članovi Općinskog odbora raspravljali su o Izvješću o radu OO HDZ BIH Vitez za 2017. godinu, te se složili kako su zacrtani planovi za prošlu godinu u visokom stupnju realizirani. Posebno je naglašena i činjenica kako je protekle godine u HDZ BiH u Vitezu učlanjeno 74 osobe, koje su sinoć jednoglasnom odlukom i potvrđene kao novi članovi. Također, nazočni su dali potporu i redovitom Izvješću o financijskom poslovanju Općinskog odbora, te usvojili i Plan rada OO HDZ BiH Vitez za 2018. godinu.

Na sjednici je bilo riječi o aktivnostima u Općini Vitez, a posebno su istaknute aktivnosti na usvajanju općinskog proračuna, te planova rada načelnika Općine i službi Općine Vitez.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more