Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15. veljače je preminuo  u Franjevačkoj bolnici u Novoj Biloj.

 

Tim povodom u župnoj crkvi sv. Juraja u Vitezu u četvrtak, 15. veljače 2018. godine služena je sveta misa zadušnica, a nakon svete mise uz spomen poprsje pokojnog Plavčića, postavljeno ispred Hrvatskog doma u središtu Viteza, položeni su vijenci i upaljene svijeće. To su, između ostalih, učinili i predstavnici političke i zakonodavne vlasti iz Viteza, na čelu s predsjednikom OO HDZ BiH Vitez i zastupnilkom u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Borisom Marjanovićem, županijskim zastupnikom Marijom Bošnjak- MAtićem i načelnikom općine Vitez Tomislavom Bošnjak– Matićem.

Share

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali r…

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali ruže povodom 8. ožujka

Članovi općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez i ove, kao i prethodnih godina povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka darivali su sugrađanke ružama.

Read more

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavč…

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15....

Read more

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čov…

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čović održao radni sastanak s OO HDZ BiH Vitez

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, te Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u srijedu, 14. veljače 2018. godine boravio je u radnom...

Read more