Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15. veljače je preminuo  u Franjevačkoj bolnici u Novoj Biloj.

 

Tim povodom u župnoj crkvi sv. Juraja u Vitezu u četvrtak, 15. veljače 2018. godine služena je sveta misa zadušnica, a nakon svete mise uz spomen poprsje pokojnog Plavčića, postavljeno ispred Hrvatskog doma u središtu Viteza, položeni su vijenci i upaljene svijeće. To su, između ostalih, učinili i predstavnici političke i zakonodavne vlasti iz Viteza, na čelu s predsjednikom OO HDZ BiH Vitez i zastupnilkom u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Borisom Marjanovićem, županijskim zastupnikom Marijom Bošnjak- MAtićem i načelnikom općine Vitez Tomislavom Bošnjak– Matićem.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more