Održana edukacija Javni nastupi u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez

Nakon zaprimljenih prijava za edukaciju „Javni nastupi“ u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez održan je i prvi modul edukacije.

 

Edukaciju predvodi članica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH, magistrica odnosa s javnošću Dajana Maros, svestrana Vitežanka, javnosti poznata i u uspješnoj ulozi fitness trenerice. Uoči početka edukacije nazočnima se u ime predsjednika OO M HDZ BiH Vitez obratio dopredsjednik Stjepan Alilović, kazavši više o razlozima organizacije ove radionice, te o planovima Odbora za naredno razdoblje.

Tijekom prvoga modula govorilo se općenito o odnosima s javnošću, važnosti kvalitetnih prezentacija, kao i temeljnim tehnikma u ovladavanju dobrim retoričarskim sposobnostima. Interaktivno predavanje okončano je zanimljivim primjerima iz prakse, a koordinatorica edukacije najavila je i održavanje drugoga modula, te određenih praktičnih vježbi za svakoga polaznika, među kojima ima članova OO M HDZ BiH Vitez, ali i viteških srednjoškolaca koji su istaknuli zanimanje za ovu temu.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more